Apothekers

Ontdek de voordelen van Sofiadis Link

Labo's

Maak deel uit van ons netwerk Link

Kies uw taal

Seizoenstips

Een branderig gevoel bij het plassen, frequent plassen van kleine hoeveelheden, troebele urine, bloed in de urine, buikpijn, ... dit zijn een aantal symptomen die erop kunnen wijzen dat je een blaasontsteking hebt. Eén op de twee vrouwen krijgt ooit te maken met een blaasontsteking. Hoewel een blaasontsteking meestal onschuldig verloopt, kan het wel vervelend en soms pijnlijk zijn.

In een wereld waarin alles steeds sneller moet gaan, zijn begrippen als stress en burn-out aan de orde van de dag. De ene persoon is er al gevoeliger voor dan de andere, maar een stressloos leven leiden is vandaag de dag nagenoeg onmogelijk. Een juiste balans vinden tussen werk, gezin en vrije tijd is meer dan ooit een uitdaging.

Als je kampt met slaapproblemen is het aanbevolen om je eigen (slaap)gedrag even onder de loep te nemen. Stel niet alleen je slaapomgeving in vraag maar overloop ook je voeding en je levensstijl. Wij geven alvast enkele tips mee die een gezonde nachtrust stimuleren:

Volg het ritme van je biologische klok:

De zomervakantie loopt stilaan op zijn einde en de kinderen moeten opnieuw gewoon worden om vroeger op te staan.

Met zijn barre weersomstandigheden en seizoensgebonden ziektes stelt de winter uw lichaam op de proef. De beste verdediging blijft uw immuunstelsel.

Kleed je warm - winter is terug!
Hier vindt u enkele tips om de winter door te brengen zonder problemen.